Glastrofeeën

Hoe gaan
wij te werk?

Omdat wij wensen dat u 100% tevreden bent van uw bestelling, maken wij er de gewoonte van om een ontwerp te maken voor wij overgaan tot productie.
Wij gaan met uw tekst (en logo) aan de slag en zetten het om naar een ontwerp in zwart-wit.

In een glazen trofee wordt het zwarte gedeelte van het ontwerp wit-mat in het glas gezandstraald. Het witte gedeelte blijft doorzichtig. Het zit er dus IN en niet OP, waardoor het nooit kan vervagen of verkleuren. Wij werken niet met verf dus een gravure in kleur is nooit mogelijk bij ons, de glastrofeeën worden gezandstraald, omdat die kwaliteit niet te vergelijken valt.

Indien u zelf een lettertype wenst te kiezen, kan u dit zoeken op fonts.google.com. Deze link mailen we ook naar u, samen met het ontwerp. U kan dan steeds een ander lettertype doorgeven indien gewenst. Dan passen wij het aan en sturen wij het nieuwe ontwerp nogmaals ter goedkeuring door.

Dit hele proces neemt (afhankelijk van hoe snel u het ontwerp goedkeurt) normaal maximum 10 werkdagen in beslag. Indien u het voor een bepaalde datum moet hebben, kunnen wij, in overleg, meestal er wel voor zorgen dat uw bestelling tijdig klaar geraakt. Laat ons zeker je deadline weten als die er is en wij houden hier zoveel als mogelijk rekening mee.

UW GLASTROFEE NIET GEVONDEN?

Uw ideale trofee niet gevonden?  Contacteer ons en wij bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

TELEFOON

+32 (0)499/27 29 60
Ook bereikbaar via WhatsApp.

EMAIL
@HuskiiCadeau

Volg ons op Instagram